Relatie APK

Relatie APK

Relatie APK

 

Oefenbeeld relatiebegeleiding

Foto van Erna en Peter tijdens relatiebegeleiding

De kwaliteit van je relatie(s) heeft grote invloed op je leven.

Dat is reden genoeg om met aandacht met je relatie om te gaan. Voor je het weet voer je met je partner “de dans der onmogelijkheden” uit: Een telkens herhalend patroon van onenigheid en elkaar pijn doen, terwijl je beiden waarachtig het beste voor hebt met de ander. Durf jij samen met een partner het speelse en de zin(-geving) in je relatie(s) terug te vinden? Aan de hand van een helder model en verrassend eenvoudige oefeningen nemen wij je mee langs de patronen, valkuilen en uitdagingen van jouw relationele vaardigheden. Waarbij het model de broodnodige houvast biedt terwijl het ervaren je de mogelijkheid om te verdiepen.

Drie dinsdagavonden en een zondag

Op drie dinsdagavonden (31/8, 7/9 en 14/9) gaan we van 19.30 tot 22.00u aan de hand van diverse oefeningen door het ContactModel heen. De zondag 19 september (10.00u – 16.00u) gebruiken we om in alle rust stil te kunnen staan bij het hele ContactModel en wat je geleerd hebt maar nog pril voelt, of juist bij wat je nog moeilijk vindt. In de oefeningen kun je ontdekken wat jouw inzet is in het spel van een relatie en wat de invloed is van jouw (on-)vrijheid op het contact met de ander.

En als je lef hebt de rol van jouw pijn en verdriet en de kracht en intimiteit die ontstaat als je dat ook aan je partner durft te laten zien/voelen.

Over ons

Erna:

Erna Herberts

Als haptonomisch werkend fysiothera-peut laat ik via oefeningen en aanraken de cliënt ervaren wat bij haar/hem past. Wat zij/hij wil, in plaats van wat moet. In mijn werk en in de relatie met mijn man Onno, kom ik mijzelf het hardst tegen. En telkens weer leer ik dat als ik mijn beleving respectvol, maar ook met humor bespreekbaar maak, er weer licht, lucht en beweging komt. De relatiebegeleiding die ik samen met Peter geef, beleef ik als een uitdagend spel. De cliënten ervaren hun eigen patronen op een fysiek niveau, dat bewustzijn opent de weg naar nieuwe ontwikkelingen.

Peter:

Peter Leest

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als haptotherapeut. Telkens helpt de ander mij weer dichter bij mijzelf te komen.Thema’s die op dit moment leidend zijn in mijn leven, gaan over ‘”normen en de plek die ze innemen” en “de werkelijke waarde van angst en boosheid”. Ik merk dat ik gelukkig word als ik trouw blijf aan mijzelf om van daar uit het contact met de ander aan te gaan. Het leuke van het samen met Erna relatiebegeleiding geven is de dynamiek, het onverwachtse, en tegelijk de rust en het vertrouwen in mijzelf èn de ander dat ik telkens bevestigd

Kosten

Jouw investering is voor een losse avond €35 waarbij je in ieder geval eerste avond moet volgen en voor de zondag €130 per persoon (inclusief eenvoudige lunch op de zondag).

Inschrijven voor de hele cursus hebben voorrang en kost: €195

Locatie

We maken gebruik van het sfeervolle centrum van Centaurea aan de Orderparkweg 5 te Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid op en nabij het terrein van Centaurea..

Contact

Om je op te geven, of voor meer informatie kun je terecht bij 

Peter Leest

0614242802 
peter.leest@haptotaal.nl 

www.haptotaal.nl
 

@haptotaal